PRP, PRF i Matične Ćelije

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

15.000rsd – 22.000rsd

cena

45 min

boravak u bolnici

15 min

vreme trajanja operacije

1/10

jacina bola

Šta je PRP Tretman?

PRP metoda je potpuno prirodna metoda kod koje se aplikuje sopstvena krvna plazma bogata trombocitima u tkivo. Trombocitni faktori rasta i matične ćelije pomažu stvaranje novog kolagena i krvnih sudova, obnavljajuci i poboljšavajuci oštećenu kožu i otklanjaju znake starenja. Ovaj tretman naziva se još i „vampirski tretman“.

Zašto se radi prp tretman lica iliti podmlađivanje krvnom plazmom?

1

Ukoliko imate umoran izgled lica i podocnjake, bore, oziljke od akni, tanku i proredjenu kosu, los ten i strukturu koze, nepravilnosti na kozi i prosirene pore kao i opustenu kozu vrata i dekoltea

2

Koristi se takodje za podizanje gornjih kapaka, otklanjanje tamnih kolutova oko očiju, kesica i povoljno utica na podmlađivanje kože vrata, dekoltea i šaka

3

Smanjuje strije i celulit.

Koji je proces PRP terapije?

Nakon pregleda hirurga i dogovora oko regija koje će se tretirati, pristupa se vađenju krvi iz vene kako bi se izdvojili trombociti koji otpuštaju faktore rasta i kojima će se dodati aktivne supstance koje podstiču trombocite da otpuštaju faktore rasta. 

 

Regija aplikacije biće detaljno očsćena nakon čega ce biti nanešena anestetik krema kako se ne bi osećala bol tokom tretmana. Serum se injekcionim putem ubrizgava u oštećeno tkivo tankim inglicama nakon čega trombociti otpuštaju faktore rasta narednih 7-10 dana.

Da li postoji proces oporavka nakon PRP tretmana?

Po završetku procedure možete se vratiti svojim svakodnevnim aktvinostima bez bilo kakvog vremena oporavka. Propratni efekti poput otoka i modrica su mogući ali se oni brzo povlače.

Fotografije pre i posle​

Često postavljena pitanja​

Sama procedura traje 30 minuta. Po završetku procedure mozete se vratiti svojim svakodnevnim aktvinostima.Budući da se aplikuje lokalni anestetik, možemo reći da je tretman bezbolan.

Moze ih ublazit, ožiljci na koži postaju manje vidljivi.

Ne postoji ograničenje kada je reč o broju tretmana  medjutim broj tretmana se uglavnom određuje individualno u zavisnosti od stanja same kože. Za najbolje efekte potrebno je uraditi seriju od minimum 3 PRP tretmana u razmaku od 3-4 nedelje.  Par dana nakon tretmana vidljivo je opšte poboljšanje a nakon 3 do 6 nedelja počinje razvoj novog kolagena i krvnih. U narednih tri do šest meseci dolazi do smanjenja bora.PRP metodom se postižu dugotrajni rezultati.

PRP metoda je bezbedna i ne izaziva alergijske reakcije.

Idealna je za osetljivu kožu koja reaguje na razne hemijske preparate i zbog toga je ovo najsigurnija metoda za podmlađivanje bez posledica.

To si tiOsveženo.
Rafinirano.
Prirodno.

Pošaljite nam svoja pitanja.
Tu smo da vam pomognemo.

sobhan-joodi-PrXsOoAYqgg-unsplash 1