Dermapen (Microneedling)

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

od 13.000rsd

cena

1 Dan

boravak u bolnici

45 – 60min

vreme trajanja operacije

2/10

jacina bola

Šta je Dermapen (Microneedling)?

Starenjem naša koža lice gubi na svojoj vitalnosti. Javljaju se bore, promene u boji tena, staracke pege… Za postizanje efekta blistave, podmladjene i revitalizovane kože sve češće se koristi revolucionarni dermapen tretman kojim se rešavaju i najuporniji problemi na koži lica i tela. Dermapen deluje tako što stvara super fine mikro-povrede na koži. Vaše telo reaguje na taj način sto proizvodi kolagen i elastin, koji su gradivni blokovi čvrste i blistave kože, kako bi pomogli da se „izleče“ ove kontrolisane povrede. Vaša koža prirodno povećava proizvodnju i počinje da izgleda mlađe. To je minimalno invazivna procedura koja radi sa biološkom funkcijom vaše kože kako bi se poboljšao estetski izgled.

Zašto se radi Dermapen tretman?

1

Da bi se poboljšao estetski izgled

2

Kod širokog spektra problema sa kožom:akne/problematična koža, bore, starenje,kože oštećene suncem,ožiljci,pigmentacija,rosacea, proširene pore, strije, gubitak kose

Kakav je proces tretmana lica dermapenom?

Pre samog tretmana lice ce biti detaljno ocisceno, zatim se dermapenom prave mikropovrede na kozi tankim inglicama koje imaju mogucnost prilagodjavanja duzine, tj dubine prodiranja u kožu i nanose se ampule sa koktelima kako bi se pojacao efekat revitalizacije. Nakon toga će vam biti naneta umirujuca maska za lice. Nakon nekoliko dana počeće sinteza kolagena i proteina te cete primetiti osvezen izgled, ujednacen ten, poboljšanje teksture kože, manju vidljivost pigmentnih fleka kao i ožiljaka.

Koji je proces oporavka nakon dermapen tretmana?

Kod većine pacijenata se javlja jak do umeren otok, zatezanje kože, crvenilo, osetljivost na dodir, svrab i modrice u vidu tačkica. Ovo je normalna reakcija kože koja ce se smanjivati u roku od 1-2 sata a nakon  24-48 h nestati. Tri do četiri dana posle urađenog tretmana treba izbegavati sunčanje i solarijume kao i sve vrste fizičke aktivnosti.

Dermapen Pre i Posle

Često postavljena pitanja

Dermapen se preporučuje svim osobama koje imaju probleme sa borama problematicnom kozom, oziljcima, pigmentacijom, rosaceom, strijama.. Zahvaljujući odličnom učinku dermapen rešava veliki broj problema, bez posledica po zdravlje.

Dermapen  ne smeju koristiti trudnice i dojilje, osobe koje pate od epilepsije, dijabetičari i onkološki pacijenti.

Dermapen se ne sme kombinovati sa laserskim tretmanima, hemijskim pilinzima, voćnim kiselinama,ili drugim invanzivnim tretmanima lica.

Prvi efekti su vidljivi nakon nekoliko dana ali kako vreme prolazi efekti su sve bolji i rezultati su trajni. 

Nije neuobičajeno da vidite rezultate nakon samo jedne procedure,međutim, za rezultate koji će vam promeniti život, potrebno je da se drzite broja tretmana i učestalosti koje je propisao vaš lekar na osnovu  vaših ciljeva, trenutnog stanja vaše kože.Verovatno možete očekivati negde između 3-5 sesija u proseku, sa razmakom koji lekar preporuci.Održavanje se radi jednom u tri do šest meseci.

U zavisnosti od problematike koja se tretira dolazi do poboljsanja. Koža postaje zategnuta, jedra , sa manje bora i boljim tonusom.

​Iskustva žena potvrdjuju da su više nego zadovoljne. Blagi bol i crvenilo je prolaznog karaktera a dolazi do znacajnog poboljsanja kvaliteta koze.

To si ti. Osveženo. Rafinirano. Prirodno.

Pošaljite nam svoja pitanja.
Tu smo da vam pomognemo.

sobhan-joodi-PrXsOoAYqgg-unsplash 1