Brazilsko podizanje zadnjice

Osigurati da izgledate i da se osecate najbolje je nas prioritet.

na upit

cena

3-4h

boravak u bolnici

24h

vreme trajanja operacije

3/10

jacina bola

Šta je brazilsko podizanje zadnjice?

Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Bijonse- da li znamo šta je zajedničko ovim poznatim damama? Naravno, to je zategnuta, podignuta i čvrsta zadnjica koja je san većine žena. Istovremeno ovo je jedan od delova tela koje može biti veoma teško prirodno oblikovati. Mnogi pacijenti koji nam se obraćaju proveli su sate u teretani pokušavajući da povećaju i oblikuju svoj gluteus, i često su razočarani minimalnim rezultatima nakon tolikog napornog rada. Brazilsko podizanje zadnjice će vam odmah dati obline koje želite – koristeći masnoću koju ne želite kako bi povećali veličinu i oblik zadnjice bez upotrebe implanta.

Zašto se radi brazilsko uvećanje zadnjice?

1

Vežbe nisu uspele da daju željene rezultate.

2

Uklanjanje neželjene masnoće sa jednog područja i prenošenje na zadnjicu kako bi stvorili željene obline.

Koji je proces uvećanja zadnjice?

Konsultacije će vam dati priliku da razgovarate o vašim željama i pokažete hirurgu fotografije onoga što želite da postignete. Nakon toga će hirurg utvrditi šta je moguće nakon pregleda masnih područja (sa kojih bi se mogla sakupiti masnoća) i elastičnosti vaše kože. Brazilsko podizanje zadnjice radi se u totalnoj anesteziji. Tokom procedure, masnoća se pažljivo uklanja liposukcijom najčešće sa vašeg struka, stomaka ili dela butina, zatim se obrađuje i prečišćava. Većina hirurga voli da izvrši liposukciju na najmanje dve ili tri glavne oblasti kako bi prikupili dovoljno za transfer. Nakon što je mast prečišćena, ona se strateški i veoma pažljivo pozicionira u potkožno tkivo, u sam sedalni mišić ili ispod mišića kako bi se stvorio savršen oblik koji odgovara vašem tipu tela. Iskustvo i veština su presudni kako bi se osiguralo da se mast ne ubrizgava preduboko u mišiće. Učinak intervencije je čak 80% – mast se ne razgrađuje, već se zadržava u zadnjici. Nakon intervencije, nećete biti u mogućnosti da sedite 10 do 15 dana.

 

Takođe uvećanje zadnjice pored brazilskog uvećanja može se raditi i implantatima ili filerima (Aquafiling gel).

 

Uvećanje zadnjice implantatima izvodi se plasiranjem implantata (punjenih silikonskim gelom) ispod velikog sedalnog misića ili u sam mišić.

 

 Uvećanje zadnjice filerima (Aquafilling gelom) izvodi se plasiranjem filera u potkožno tkivo (prostor između kože i sedalnog mišića). Filer se injicira kroz ubodne rezove veličine od 2 do 3mm. 

Zašto odabrati Medic One kliniku za brazilsko podizanje zadnjice?

Veliko umeće, veština i stručnost naših hiruga uliće Vam poverenje na svakom koraku. Pogledajte ko su hiruzi Medic One klinike.

Koji je proces oporavka brazilskog podizanja zadnjice?

Pacijenti nakon procedure osećaju bol i imaju modrice, što je sasvim normalno.

 

Važno je zapamtiti da ćete nakon brazilskog podizanja zadnjice biti prilično otečeni, a ovaj otok može trajati i do mesec dana. Imperativ je da izbegavate ležanje na leđima ili sedenje tokom prve tri nedelje, kako biste zaštitili masne ćelije i dobili optimalne rezultate. Preporučuje se spavanje na boku ili na stomaku a kod sedenja upotreba jastuka u obliku krofni.Nakon mesec dana možete početi sa lakim aktivnostima a normalnim aktivnostima možete se vratiti od 6 do 8 nedelja posle operacije.

Brazilsko Podizanje Zadnjice Pre i Posle

Često postavljena pitanja

-Uvećanje zadnjice implantatima

-Uvećanje zadnjice transferom masti (brazilsko podizanje zadnjice)

-Uvećanje zadnjice filerima (Aquafiling gel)

Kao i kod bilo koje hirurške procedure, postoje rizici (krvni ugrušci, infekcija, osetljivost ili utrnulost, loše zarastanje rana,nepravilnosti konture, masna embolija..)

Učinak intervencije je čak 80% – mast se ne razgrađuje, već se zadržava u zadnjici.

Brazilsko podizanje zadnjice ne uklanja celulit.

Rezultati ovakve vrste podizanja zadnjice su prilično trajni, ali pod uslovom da pacijent održava stalnu telesnu težinu i prati uputstva hirurga. Nakon nekoliko meseci, može se desiti da jedan deo masnog tkiva bude potrošen pa će biti neophodna dodatna korekcija.To si ti. Osveženo. Rafinirano. Prirodno.

Pošaljite nam svoja pitanja.
Tu smo da vam pomognemo.

sobhan-joodi-PrXsOoAYqgg-unsplash 1